ALEX STANCIU

Despre

Alex Stanciu deține două licențe și două mastere în discipline specializate pe tratarea și prevenirea afecțiunilor.
Pregătirea sa postuniversitară include domeniile motricității umane și reeducării posturale, medicină tradițională chineză (MTC), medicină integrativă și nutriție.
„Am dedicat mai mult de 10 ani pentru a studia medicina antică și medicina modernă. Din experiență, am observat că cele două tipuri de medicină funcționează precum yin și yang într-un echilibru optim pentru a preveni și trata afecțiunile.”

În calitate de consultant în nutriție, fizioterapeut, antrenor, autor de programe și cursuri, interesul său constă în optimizarea sănătății și îmbunătățirea omului la nivel de corp, minte, spirit și suflet

Alex Stanciu practică și trăiește el însuși tot ceea ce predă și recomandă.A făcut cercetare în Obezitate pentru a descoperi “Rolul Kinetoterapiei în tratamentul Obezității” în cadrul Facultății de Medicină din Brașov. A fost imaginea și Ambasadorul Decathlon Brașov timp de 4 ani, moment în care a creat programe de fitness difuzate în fiecare dimineață pe Antena 1 Brașov pentru publicul brașovean. A făcut performanță în fotbal, atletism și fitness.

Studii:

  • Facultatea de Medicină specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare.
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport specializarea Educație Fizică Sportivă.
  • Master în Științele Motricității Umane.
  • Masterand în Medicină Tradițională Chineză.