TERMENI ȘI CONDIȚII

1. PREAMBUL

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea Termenilor și Condițiilor Generale detaliate mai jos. 

Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor Termeni și Condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și Dumneavoastră.

Platforma www.alexstanciu.ro este deținută de către VITRUVIA MEDICA SRL, cu sediul social în Buzău, Aleea Parcului 15, Cartier Bălcescu, Bloc 29, Ap. 18, jud. Buzău, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Buzău sub nr. J10/1107/2016, având CUI 36757796, email: office@alexstanciu.ro. 

Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la VITRUVIA MEDICA SRL, respectiv termenii „alexstanciu.ro” sau „Site” pentru a ne referi la platforma www.alexstanciu.ro.

2. Ce este alexstanciu.ro

alexstanciu.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de sănătate, în special cu privire la prevenirea bolilor, întărirea imunității și slăbit și viață sănătoasă, explicitate ca atare pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului. 

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ și care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune. 

Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe site-ul alexstanciu.ro.

Înaintea ștergerii unui curs sau altui material, alexstanciu.ro va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.  

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. 

Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță medicală și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din domeniile medicale recomandate pentru orice persoană.

3. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa produsele și serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal în cadrul procesului de cumpărare al unui program sau descărcare de produs digital. 

În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Creează un cont” de pe pagina de cumpărare a site-ului sau de pe formularul de înscriere pentru descărcarea materialelor digitale și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. 

Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate. Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. 

Un cont de utilizator asigură accesul în program sau la un produs digital descărcabil în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane. Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site.
 
Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora. Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. 

Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor.
 
Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului. Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere, care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut. 

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe alexstanciu.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

4. Cum deveniți utilizator pe alexstanciu.ro

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru în momentul cumpărării unui produs sau descărcării gratuite a unor materiale digitale puse la dispoziția dumneavoastră. Aceste operațiuni se derulează accesând butonul „Cumpără Programul” sau „Descarcă Materialul”, disponibile pe pagina principală, urmat de un simplu click pe butonul de „Creează un cont”, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.
 
Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon, statutul profesional și regiunea. Aveți obligația de a introduce o adresă de e-mail validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. 

Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil(ă) pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. 

Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veți fi la curent cu activitatea noastră pe site. 

Odată înregistrați pe alexstanciu.ro, veți avea posibilitatea să achiziționați diverse produse și servicii prezentate pe site, precum abonamente de acces pe Platformă sau diferite cursuri și materiale educaționale. După achiziționarea produselor și înregistrarea cu succes a plății acestora, veți putea accesa produsele astfel achiziționate direct din contul dumneavoastră pe alexstanciu.ro, într-un termen de maximum 30 minute.

Menționăm că aveți posibilitatea achiziționării produselor existente pe site pentru a le oferi cadou altor persoane. În acest sens, tot ce trebuie să faceți este ca, la momentul plasări comenzii să introduceți e-mailul persoanei căreia doriți să îi achiziționați produsele disponibile pe site. În urma plasării comenzii, Societatea va transmite o invitație persoanei căreia doriți să îi oferiți produsele în vederea creării unui cont pe platforma alexstanciu.ro. Ulterior creării contului, cadoul dvs. se va regăsi la secțiunea contul meu al respectivei persoane.

Vă informăm că persoana căreia doriți să îi achiziționați produsele disponibile pe site are la dispoziție un termen de maxim 30 de zile în vederea creării contului pe platformă și acceptării cadoului. 

În cazul în care persoana căreia doriți să îi achiziționați produsele nu acceptă invitația de a-și crea contul pe platformă în termenul precizat, aceasta va pierde dreptul de a beneficia de produsele achiziționate, Societatea neavând obligația de a oferi nici un fel de despăgubire respectivei persoane sau dvs.

Prin introducerea adresei de e-mail a persoanei căreia doriți să îi oferiți cadou produsele de pe site, vă asumați întreaga răspundere cu privire la validitatea respectivei adrese de e-mail și la dreptul dvs. de a ne furniza adresa de e-mail în scopul prelucrării acesteia pentru comunicarea invitației creării contului pe Platformă.

Vă aducem la cunoștință că Societatea va utiliza adresa de e-mail a persoanei căreia doriți să îi oferiți cadou produsele de pe site exclusiv în scopul comunicării invitației și nu își asumă niciun fel de răspundere cu privire la consimțământul persoanei respective de a i se prelucra adresa de e-mail, aceasta fiind responsabilitatea dvs. exclusivă.
 
5. Plata și facturarea

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, nu includ valoarea TVA, care se va adăuga la valoarea produselor în condițiile legii fiscale. 

Plata produselor se efectuează în lei și se poate face prin următoarea modalitate: online, cu cardul, prin sistemul Euplătesc, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății. Pentru a vă informa cu privire la Politica De Confidențialitate a acestui operator puteți accesa următoarea legătură pentru Euplătesc: https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății cu această modalitățile de plată prezentată mai sus. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul selectării produsului dorit, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produselor.

În cazul abonamentelor, este posibil să beneficiați de diverse discount-uri sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate. 

Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament. Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând abonamentul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului în unele luni de abonament sau în funcție de alte modificări ale prețului aferent abonamentului.

Abonamentul clientului are activată plata recurentă automat. Aceasta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă. Recurența se poate opri în orice moment, cu un singur click din contul clientului. 

Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare.

Plata recurentă se aplică exclusiv în cazul abonamentelor achiziționate de pe site în beneficiul dvs., neaplicându-se în situația în care ați achiziționat abonamentul pentru o altă persoană, conform art. 4 din prezentul Contract sau alte produse disponibile pe site.
Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

6. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil(ă) în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul Contului. Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului.

Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil(ă) pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. 

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. 

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzătoare a acestui site. 

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.
 
Nu suntem responsabili pentru niciun fel de prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din - sau are în vreun fel legătură cu - orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitarea, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.
 
Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere, acces neautorizat la, modificarea sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență sau în baza oricărei cauze de acțiune.

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@alexstanciu.ro

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, la adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare. 

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

8. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe alexstanciu.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Vitruvia Medica SRL.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc., a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Vitruvia Medica SRL.

Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la alexstanciu.ro

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului, vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site.

Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica De Protecție A Datelor” de pe site-ul nostru.

10. Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
 
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

11. Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți. 

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

12. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client, în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului, urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Buzău.

13. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Vitruvia Medica SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți în mod automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor de pe site. 

Vitruvia Medica SRL are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. 

Aveți obligația de a citi Termenii și Condițiile ori de câte ori accesați site-ul. 

Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabile la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site. 

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. 

Promoțiile oferite de către Vitruvia Medica SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site. Prezenții Termeni și Condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site.

În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.