WEBINAR GRATUIT

Marți, 7 Iunie, Ora 19h30

ÎNVAȚĂ CUM SĂ TRĂIEȘTI SĂNĂTOS ȘI SĂ-ȚI ÎNTĂREȘTI IMUNITATEA, APLICÂND PRINCIPII PRACTICE DIN NUTRIȚIE, FITNESS ȘI ODIHNĂ

Acest Webinar Este Pentru Cei Care Vor Să Aibă O Viață Echilibrată, Dar Nu Știu Ce Să Mănânce Pentru A Fi Rezistenți La Boli

Vei afla ce alimente să introduci în meniul zilnic, ce exerciții fizice să faci și ce program de odihnă să ai, pentru o imunitate de fier.

Dacă duci o viață foarte activă și nu ai timp să mănânci regulat, atunci probabil că ești pe cale să dezvolți o boală a sistemului imunitar.

Poate acum nu vezi care este legătura dintre calitatea alimentației și tipurile de infecții din corp...

...Îți pot spune doar că tot zahărul și grăsimile din hrana fast-food, se depun la pe pereții celulelor și creează un strat care se numește țesut adipos.

Acesta împiedică irigarea celulelor cu sânge și mai departe duc la inflamații, a căror apariție și localizare în corp este imposibil de prevăzut.

La nivel nervos, aceste inflamații se pot extinde și cu timpul vor ataca anumite zone din creier, atrofiindu-le și alterând circulația energiei vitale în organismul tău.

Dar totuși, acesta nu este un drum cu sens unic.

Ca să previi un astfel de parcurs nefericit, trebuie să te informezi corect și să îți creezi o strategie cu reguli de viață pe care să le aplici.

Pentru acest motiv...

...Te invit într-un webinar pe care îl ofer gratuit!

Vei afla ce să mănânci și care sunt condițiile de igienă

a vieții, ce te feresc de astfel de boli.

Iată Care Sunt Informațiile

Pe Care Le Vei Afla În Webinar:

  • 5 grupe alimentare din care trebuie să te hrănești zilnic, pentru a menține energia constantă în organism. A 5-a grupă este cea pe care o ignoră toți „specialiștii” care încă nu au înțeles ce este energia vitală din corp.
  • Care sunt nutrienții lipsă din regimurile vegane, aflați în top 3 pentru construirea masei musculare.
  • Orarul complet al meselor, conform ceasului biologic natural, după care să te ghidezi în timpul zilei. Vei ști de ce nu este benefic trasul de timp după ora 7h30 dimineața.
  • 4 tipuri de antrenament fizic, care ajută la topirea grăsimilor. Pe al 3-lea îl poți face zilnic, de acasă, pentru stimularea sistemului limfatic.
  • 3 terapii naturale pe care le poți aplica pentru creșterea imunității. A 3-a este mai puternică decât orice tratament chimic din lume și nu te costă nimic.

Cele 3 secrete Care Îți Vor Schimba Viața

- Le Poți aplica Imediat După Webinar -

1

Nu Trebuie Să Îți Calculezi Mereu Caloriile


Toți „marii” nutriționiști și toate programele „minune” de slăbit sau chiar de îngrășat, repetă aceeași lozincă: La fiecare masă, trebuie să îți calculezi caloriile.


În realitate, nu trebuie să faci niciun calcul, pentru că Mama Natură te-a înzestrat deja cu tot ceea ce ai nevoie să știi, atunci când mănânci.


Îți voi dezvălui instrumentul secret de măsură al hranei, care nu te costă nimic!

2

Nu Trebuie Să Faci Antrenamente De Forță Pentru Un Corp Sculptat


Fără nicio exagerare, toți clienții cu care am lucrat, mi-au spus același lucru despre programele de antrenament: Eu nu am timp să merg la sală! 


Dacă îți dorești să ai mai mult succes în relațiile personale, atunci în mod sigur vrei un corp bine făcut. Și cum altfel să ai acest corp, dacă nu ți-l lucrezi regulat?


Este perfect adevărat, trebuie într-adevăr să-l lucrezi, însă nu este nevoie să tragi tare cu zeci de kilograme, puse pe bara de antrenament.


Dacă vii în webinar, vei afla care este secretul antrenamentelor făcute acasă, pentru a avea un corp de zeu!

3

Nicio Vedetă Pe Care O Admiri Nu are Corpul moștenit genetic!


Fie că recunoaștem sau nu, toți avem niște persoane-model și ne dorim pe față sau în ascuns să fim ca acel cineva.


Mă refer strict la aspectul fizic, pentru că el este cel care sare primul în ochi.


Numai că acel cineva nu s-a născut așa. Corpul pe care l-a primit a fost subiectul atenției zilnice, hrănit corespunzător, cu alimente benefice pentru sănătatea fizică și mentală.


În webinarul la care te invit, voi prezenta 2 principii de bază ale unei alimentații sănătoase, aplicabile pentru tot restul vieții.


GAzda acesui webinar este:

Alex Stanciu

Fost atlet de performanță, specialist în nutriție și medicină chineză. De peste 12 ani, Alex Stanciu antrenează și acompaniază persoane de toate vârstele pe drumul către un corp de vis și o sănătate de fier.

„Am crezut mereu că a-ți cunoaște corpul, a-l respecta și cultiva, reprezintă principala trăsătură de caracter a celor care vor să-și depășească limitele fizice și mentale.

Sănătatea Corpului, Minții și Spiritului este prima etapă către o viață fericită.”